Presentation

URL:    http://frostochmossa.bloggplatsen.se
Registrerad:    2012-12-28 17:55
Senast inloggad:    2013-01-13 23:17
Bloggtitel:    frost och mossa
Förnamn:   
Efternamn:   
Län:    Skåne län
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

    
Hej och välkommen!


Även med snäv budget och små medel kan man få det fint hemma, t.o.m om utrymmet i vissa fall är någorlunda litet. Här finns också små tips på det ena med det andra efterhand.


Det gäller att vara uppmärksam på vad man egentligen tycker är snyggt och hitta det till rimligt pris eller göra det man vill ha, själv. Ibland funkar det alldeles utmärkt att bara måla om något man redan har eller byta tyg t.ex Loppisar kan vara riktiga guldgruvor om man är ute efter något annorlunda eller varför inte något begagnat på nätet och inte att förglömma, fynd på rea! Ibland får man presenter och vet man då vilken prisklass det får röra sig kring så är det bättre att säga vad man skulle tycka va trevligt attl ha, kanske ett par alternativ så blir det ju lättare för den andre och då kan man ju inte annat än bli nöjd.


Lite om mig då :) Jag bor på landet med hundar och en tonårsdotter. Mina intressen är inredning (nytt och gammalt), fotografering, hundar och att läsa samt inspireras av böcker, tidningar och allt möjligt på nätet.


Ibland pysslar jag och jag har många idéer men hinner inte alltid förverkliga dom men det hoppas jag få en ändring på :)


/T


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se